Qui som

Som el co-working del fitness en la seva màxima expressió. Lloguem sales exclusives d’entrenament per hores i un espai de co-working. YourBox neix de la visió de viure de la nostra passió per l’entrenament personal, neix de la necessitat d’aplacar totes aquelles frustracions que viu l’entrenador personal dia a dia, de veure com tota la dedicació que hi ha darrere de cada jornada no fa una sensació de progrés. YourBox neix per oferir als professionals del sector unes condicions justes i dignes per créixer i desenvolupar-se personalment i professionalment.

Mai no havia estat tan fàcil emprendre.

Hola!

Em dic Òscar Cañizares

CEO i Fundador de Yourbox, entrenador personal amb més de nou anys d’experiència, començant per gimnasos de barri, clubs esportius, centres i com entrenador en espais a l’aire lliure i domicilis. Tot aquest bagatge ha sigut un procés d’aprenentatge per formar-me com a professional. Farà quatre anys que vaig decidir fer-me autònom e invertir en a condicionar un box al domicili dels meus pares (Sant Cugat del Vallès) va ser una decisió apostant per l’esperit emprenedor i les ganes de sentir-me professional.

El somni que tenia, que segur que comparteixen molts professionals, de tenir un espai propi on oferir els serveis amb professionalitat. Doncs aquesta etapa ha sigut molt positiva més enllà de les rentabilitats econòmiques personals, la satisfacció diària dels clients que realitzaven el servei d’entrenament personal en el meu box.

Aquest projecte em portava rondant el cap des que treballava per una empresa on les condicions no em semblaven justes.

Quan muntava al meu box vaig pensar que tenia molta sort de disposar d’ell vs. la competència, però amb la maduresa vaig canviar la perspectiva i el pensament era al contrari, quina mala sort que els professionals no tinguin aquesta possibilitat.

D’aquí neix Yourbox, d’entrenador a entrenador.

Descarrega la nostre
App GRATIS

Abrir chat
1
Atención al cliente
Hola, bienvenid@ a YourBox
¿En qué podemos ayudarte?